ISSN 2457-8428 
 ISSN–L 2457-8428

Volum Colectiv 2018

Educația românească în contextul globalizării
 
 
Colectivul Revistei Educația Azi vă invită să contribuiți cu lucrări științifice sau eseuri la editarea volumului colectiv: Educația românească în contextul globalizării.
 
Volumul va apărea sub forma unui E-book (în format PDF) și va avea ISBN și descriere CIP. Toți autorii vor primi adeverințe de publicare, în care se va menționa că au calitatea de coautori ai acestei lucrări științifice. Atât volumul, cât și adeverințele vor fi editate numai în format electronic  (PDF) și vor fi distribuite pe adresele de e-mail puse la dispozitie de autori când trimit articolele. De asemenea, acestea vor putea fi descărcate și de pe site-ul Revistei Educația Azi începând cu 5.05.2018.   
 
 
Temele sugerate (dar nu obligatorii), sunt:
  1. Efectele globalizării asupra educației naționale;
  2. Educația și problematica lumii contemporane;;
  3. Cum influențează globalizarea evoluția societății;
  4. Inovare și reformă în învățământul românesc;
  5. Opinii personale cu privire la globalizare și educația românească;
 
Lucrările vor fi originale de cel mult 3 pagini A4, cu tot cu bibliografie, scrise cu Times New Roman de 11, la un rând, cu diacritice, margini de 2 cm stânga-dreapta și 2 cm sus-jos. Lucrările care nu vor respecta aceste standarde, vor fi respinse!

Structura lucrărilor este următoarea:
 
  • în dreapta sus: numele si prenumele autorului, datele de contact (telefon sau e-mail) și instituția unde activează;
  • urmează titlul articolului, scris cu Times New Roman de 14, bolduit;
  • apoi un rezumat în limba română de cel mult 7 rânduri al articolului, urmat de cuvintele cheie (maxim 7);
  • urmează textul propriu zis al articolului;
  • la urmă bibliografia (dacă există) în ordine alfabetică;
-autorii vor fi publicați în ordinea primirii articolelor;
 
Cei interesați sunt rugați să trimită articolele până la data de 20 Martie 2018 la adresa de e-mail edituracadrelordidactice@yahoo.com, cu subiectul: pt. volumul  Educația românească în contextul globalizării, unde vă rugăm să lasați și datele de contact (nume și e-mail). E-book-ul va apărea pe 20 Aprilie 2018, urmând să ajungă pe e-mail-ul fiecărui autor în parte, împreună cu adeverința de publicare, până pe 5 Mai 2018 !!! Începând cu această dată, volumul împreună cu adeverințele de publicare, vor putea fi descărcate și de pe site-ul revistei noastre.
 
Taxa de participare este de 30 de lei Banii vor fi depuși în contul: RO21BRDE340SV37012943400, cu mențiunea: articol volum colectiv. Plata poate fi confirmată prin scanarea chitanței și expedierea ei prin e-mail la adresa menționată sau telefonic la numărul 0742 281 934.

FOARTE IMPORTANT: PLATA SE VA FACE ABIA DUPĂ CE PRIMITI CONFIRMAREA INCLUDERII ARTICOLULUI DUMNEAVOASTRĂ ÎN VOLUM!
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one