Apel articole


REVISTA EDUCAȚIA AZI  va invită să publicați în paginile sale lucrări științifice, articole sau eseuri din domeniul educației, în fiecare lună. Acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail edituraeducatiaazi@gmail.com cu mențiunea: articol Revista Educația Azi. Fiecare articol, dacă îndeplinește condițiile de publicare afișate mai jos, va fi postat în maximum 5 zile   de la primire și va fi inclus în volumul revistei din luna respectivă.

Revista noastră este o publicație științifică lunară, exlusiv online, care aparține firmei SC CINEXT SRL și este indexată în Baze de Date Internaționale.
 
In perioada 01.01.2020-31.12.2020 publicarea unui articol în Revista Educația-Azi costa 35 de lei/autor/articol. Banii vor fi depusi in contul RO49INGB0000999909965615 deschis la ING Suceava de firma CINEXT SRL, numai dupa ce primiti confirmarea acceptarii articolului spre publicarePlata poate fi confirmată prin scanarea chitanței și expedierea ei prin e-mail la adresa edituraeducatiaazi@gmail.com sau telefonic la numărul 0742 281 934. In 48 de ore de la confirmarea platii, fiecare autor primeste o adeverinta de publicare in format PDF cu stampila si semnatura (nu si in weekend). La 3 articole publicate in Revista Educatia-Azi, deveniti automat colaborator al publicatiei si veti figura in Colegiul Redactional, rubrica colaboratori
 
Temele sugerate (dar nu obligatorii), sunt:
 
1. Educația și problematica lumii contemporane;
2. Educația în/prin societate;
3. Caracterul prospectiv al educației;
4. Educația permanentă. Relația educație-eutoeducație;
5. Inovare și reformă în învățământul românesc;
6. Noile educații;

Condiții publicare:
Lucrările vor fi originalede cel mult 5 pagini A4, cu tot cu bibliografie, scrise cu Times New Roman de 12, la un rând, margini de 2 cm stânga-dreapta și 2 cm sus-jos, aliniere justify (stanga-dreapta, pt. cei cu word în română).
Structura lucrărilor este următoarea:
  - în dreapta sus: numele si prenumele autorului, datele de contact (telefon sau e-mail) și instituția unde activează;
  - urmează titlul articolului, scris cu Times New Roman de 14, bolduit;
  - apoi un rezumat în limba română de cel mult 7 rânduri a articolului (scris italic), urmat de cuvintele cheie (maxim 7);
  - urmează textul propriu zis al articolului;
  - la urmă bibliografia (dacă există) în ordine alfabetică;
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one